Newsletter

Signing up for the newsletter has been successful!

Rvs bochten

Wilt u rvs laten buigen in bepaalde bochten, ringen, spiralen of andere vormen? Wij helpen u graag bij Van Rijsoort Bending. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij alle expertise in huis om uw rvs compleet naar wens te buigen. Graag luisteren wij naar uw wensen, om deze hierna uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor losse opdrachten en ook om al uw buigopdrachten uit te besteden. Wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Uw rvs buizen in alle bochten die u wilt

Het buigen van rvs en andere metalen doen wij kundig en zorgvuldig. Dit zorgt ervoor dat u altijd de rvs bochten heeft die u in uw hoofd heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van spiltrappen, trapbomen, spiralen, ringen en nog veel meer andere vormen. Heeft u een of meerdere bijzondere vormen in uw hoofd die u wilt laten uitwerken, bijvoorbeeld voor een sculptuur of kunstwerk? Dit doen wij door platen te walsen. Hiervoor volgen wij een tekening of een ander voorbeeld, zodat wij precies uitwerken wat u wenst.

Laat ons weten wat voor rvs bochten u wilt hebben

Weet u al op welke manier wij het rvs voor u gaan buigen? Laat het ons weten. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Hierna gaan wij voor u aan de slag. Heeft u andere metaalsoorten die u wilt laten buigen? Wij buigen vrijwel alle metaalsoorten. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 0186 – 572 822.

Ook interessant

Staalplaat walsen | Staal buigen | Pijp buigen

Wist u dat wij al meer dan 115 jaar bestaan? We vertellen u graag hoe we dat hebben gedaan.

Ondek onze historie

We are certified according to:

CE NEN-EN 1090-EXC-4
ISO 9001 2015
Lloyds certified for re-stamping material