Aftekenmachine

Aftekenmachine

In juni 2013 heeft Van Rijsoort de eigen ontworpen en intern geproduceerde aftekenmachine in gebruik genomen.
Buizen tot 12 meter met een Ø tussen 33.7 en 323.9 mm zijn op deze machine af te tekenen. Door deze eigen ontwikkeling is Van Rijsoort in staat om in rechte toestand de meest complexe vormen en teksten 3D op uw buis te graveren. Ook de locatie van gaten, schetsplaten en kolommen kunnen vooraf aangebracht worden, waardoor na het buigen enorme efficiencyvoordelen voor en door u worden geboekt.

Met deze primeur op het gebied van buigtechnologie is Van Rijsoort nog beter in staat om de meest complexe vormen te markeren en te buigen.De programmatuur en aansturing zijn intern ontwikkeld. De data voor het buigproces worden direct uit uw tekening gehaald en omgezet naar te graveren waarden. Hiermee hebben we grote stappen gezet om ons nog duidelijker te profileren als dé 3D buigspecialist.

Innovatie door van Rijsoort.

Door de combinatie van de modernste machines, aanvullende technologieën en een sterke innovatiedrang is Van Rijsoort uw beste partner voor compleet samengestelde en gebogen producten. De LEAN-werkmethode levert grote efficiency voordelen wat resulteert in korte levertijden en uitstekend passende producten.


© 2011 Van Rijsoort Buigwerk - Alle rechten voorbehouden