CE - Gecertificeerd sinds november 2013!

CE - Gecertificeerd sinds november 2013!

Van Rijsoort Buigwerk behaalt als eerste buigerij CE tot EXC 4!

In november 2013 is Van Rijsoort Buigwerk, na het vorig jaar behaalde ISO 9001:2008, ook CE gecertificeerd tot de zwaarste executieklasse (EXC 4). Volgens de Europese wetgeving zijn vanaf 1 juli 2014 alle leveranciers van constructieve delen verplicht te voldoen aan deze EN1090 norm.

Door de professionele aanpak van ons kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) bij de ISO-certificering en grote betrokkenheid bij alle werknemers is het voor Van Rijsoort Buigwerk nu al mogelijk om aan deze norm te voldoen. Onze gebogen delen kunnen worden toegepast in zeer uiteenlopende toepassingen en dus ook in dragende constructieve staalconstructies. Met het voldoen aan de EN1090 norm volgens EXC 4 onderscheidt Van Rijsoort zich wederom in haar specialisme en mogelijkheden. 

Bovenstaande houdt in dat wij in zowel de consequentie klasse (CC3 -veel mensen en/of grote maatschappelijke gevolgen), als de servicecategorie (SC2 - dynamische belastingsgevallen door bijv. wind, menigten of vervoermiddelen zoals treinen) en de productcategorie (PC2 - een hogere sterkte staal) uw partner zijn. 

Van Rijsoort - Buigwerk is opgericht in 1903 en heeft zich in meer dan een eeuw ontwikkeld tot specialist in het buigen van buizen en profielen. De grote variatie in buisdiameters, profielen, metalen en productvormen betekent dat we u met bijna ieder gebogen product van dienst kunnen zijn. Zeker als u daar onze aanvullende mogelijkheden bij optelt, waaronder paszagen, lassen, boren, frezen, verzinken, poedercoaten, maar ook engineering en tekenwerk. Dankzij goed opgeleid personeel, een modern machinepark en een vooruitstrevende innovatie-afdeling, behoort Van Rijsoort-Buigwerk al decennia lang tot de top in haar vakgebied. Dat wordt nu weer opnieuw bewezen door het behalen van het CE certificaat t/m EXC 4.© 2011 Van Rijsoort Buigwerk - Alle rechten voorbehouden