Nationale Staalbouwdag 2 oktober 2014

Nationale Staalbouwdag 2 oktober 2014

Op 2 oktober 2014 is het zover!

Oplossingen, ontwikkelingen en ontmoetingen. Opdrachtgevers, architecten, adviseurs, constructeurs, aannemers, staalbouwers en studenten TU/HBO/MBO wisselen kennis en visies uit voor nieuwe én vernieuwende toepassingen van staal in de bouw. 

De ruim 1.600 bezoekers zijn grotendeels beslissers in de staalbouw die graag op de hoogte worden gehouden van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Zij zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken. Alert op kansen en mogelijkheden zullen alle bezoekers zich orienteren op het congresprogramma en het aanbod van exposanten.

De Nationale Staalbouwdag verbindt deze beslissers in de brede Nederlandse (staal)bouw. De staalindustrie kent vandaag de dag interessante uitdagingen. Door gezamenlijk knelpunten en mogelijkheden te bespreken, kunnen oplossingen en kansen worden gevonden voor de toekomst. Als exposant heeft u de mogelijkheid om één-op-één de dialoog aan te gaan met uw bestaande klanten, maar juist ook met nog onbekende geïnteresseerden. Vanuit uw stand of als onderdeel van het discussieplatform op het Bouwen met Staalplein. Ontmoet honderden vakgenoten in één dag en benut zakelijke kansen op een effectieve manier!

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de Nationale Staalbouwdag. Kom langs om kennis te maken of om even bij te praten!

 

Meer informatie:

www.nationalestaalbouwdag.nl of de brochure © 2011 Van Rijsoort Buigwerk - Alle rechten voorbehouden