Buizen walsen

Wilt u een spiltrap, trapboom, transportsysteem, hekwerk of een andere constructie maken? En moet u hiervoor buizen walsen? Vrijwel alle denkbare diameters kunnen we walsen. Wij walsen buizen gemaakt van vrijwel alle metalen, zoals aluminium, rvs, koper, messing en staal.

En bent u op zoek naar een partij die bijzondere vormen buizen kan walsen voor een kunstwerk, een constructie, brug, stadion of parkeergarage? Dan heeft u de specialist gevonden die hier al meer dan 120 jaar ervaring in heeft.

Buizen walsen voor toepassingen in elke branche

Binnen de infrastructuur, tankbouw, agriculture & food, machinebouw, offshore, kunst en architectuur komt het vaak voor dat er buizen gewalst moeten worden.

Naast buizen, walsen wij ook profielen en plaatwerk tot de vorm die u nodig heeft. Met ons machinepark buigen we meerdere soorten metaal van klein tot heel groot en in de meest uiteenlopende vormen.

Buizen walsen voor uw project?

Wat uw vraag ook is, wij zorgen ervoor dat het walsen van uw buizen professioneel gebeurt. Graag bespreken we samen uw wensen en verwachtingen, om hierna voor u aan de slag te gaan. Met meer dan 120 jaar ervaring, ons zeer moderne machinepark en enthousiast en betrokken vakmensen staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het walsen van diverse buizen, profielen of platen? Neem contact met ons op. Bel naar +31 (0)186 – 572 822.

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4

ISO 9001 2015

Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres