Profielwalsen en buigen in iedere gewenste vorm

Laat profiel walsen of buigen om het de gewenste vorm te geven. Van Rijsoort Bending is de specialist op het gebied van al uw buigwerk. Wij staan voor u klaar om kundig en zorgvuldig al het profiel naar uw wens te walsen. Kies uit diverse mogelijkheden. Graag bespreken we uw wensen en voeren wij deze daarna goed voor u uit. Neem contact op voor meer informatie.

Hoogwaardig werk bij het walsen van uw profiel

Wij leveren hoogwaardig werk voor de industrie, constructiedoeleinden en opdrachtgevers uit veel andere branches. Graag staan we voor u klaar bij losse opdrachten of voor een langdurig samenwerkingsverband. Diverse nabewerkingen, zoals lassen, zagen, boren en oppervlaktebehandelingen, behoren ook tot onze diensten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van het walsen van buizen en profielen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 0186 – 572 822.

Ruim 100 jaar ervaring in profielwalsen

Dankzij ruim 100 jaar ervaring en onze uitstekend opgeleide medewerkers zijn wij goed in staat ieder profiel in gewenste vormen te walsen voor u. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten vormen en technieken, zoals:

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4

ISO 9001 2015

Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres