Aluminium buis buigen

Een aluminium buis buigen is met ons machinepark een fluitje van een cent. Aluminium is een van de meest degelijke materialen om te gebruiken, zowel binnen als buiten. Het heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en wordt daarom veel gebruik om lantaarns, trappen, hekwerken en andere constructies van te maken. Eindproducten die gezien mogen worden. Daarom werken wij zorgvuldig, verpakken de producten zelf en vervoeren ze om schade te voorkomen.

Aluminium buizen buigen over heel de wereld

Al meer dan 120 jaar buigen wij aluminium buizen voor projecten over heel de wereld. De projecten die gebogen aluminium buizen nodig hebben, variëren van infrastructuurprojecten tot projecten in de offshore en machinebouw. Voor deze sectoren creëren wij onder andere de volgende vormen en toepassingen:

Naast aluminium buizen, kunnen wij ook ook alle andere metaalsoorten buigen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan staal en roestvrij staal.

Laat het aluminium buigen maar aan ons over …

Van Rijsoort Bending is hét adres als er iets gebogen moet worden. Naast buizen buigen wij ook profielen en plaatwerk. Met onze enthousiaste vakmensen en een uitgebreid machinepark zijn wij betrokken van de tekenfase tot en met het transport. Wij zorgen dat uw buigwerk op tijd en foutloos bij u wordt afgeleverd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar +31 0186 – 572 822.

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4

ISO 9001 2015

Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres