Werk mee aan de mooiste metaalbouw projecten ter wereld

Werken aan wereldberoemde projecten

Als je graag werkt aan projecten die zichtbaar zijn voor de hele wereld, dan is ons bedrijf de juiste keuze voor jou. We werken aan enkele van de meest bekende en prestigieuze projecten ter wereld, zoals grote voetbalstadions en de meest luxueuze hotels.

Mogelijkheden voor professionele groei

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je carrière naar nieuwe hoogten kan tillen, dan is ons bedrijf de perfecte plek voor jou. Met projecten die variëren van gebogen metalen voor architectonische gebouwen tot onderdelen voor de luchtvaartindustrie, hebben we een breed scala aan uitdagende projecten die je vaardigheden en kennis zullen vergroten.

Innovatie en technologie

We zijn toonaangevend in onze branche en zetten ons voortdurend in om innovatie en technologie vooruit te helpen. We gebruiken de nieuwste tools en technologieën om onze processen te verbeteren en de beste oplossingen te bieden aan onze klanten. Als je gepassioneerd bent door technologie en innovatie, dan zul je je thuis voelen bij ons.

Getting the job done.

Buizen, profielen en platen buigen. Dat is wat familiebedrijf Van Rijsoort Bending al sinds 1903 doet. Ons werk is inmiddels over de hele wereld te vinden in stadions, concertzalen, treinstations, kunstwerken, machines en andere constructies.

Omdat wij gebruik maken van Europa’s krachtigste machines, kunnen wij een grote variatie in buizen, profielen en platen buigen. Daarom kunnen wij u bijna bij elk gebogen product van dienst zijn. Onze productielocatie in Klaaswaal is ingericht om zowel koud als inductief te buigen. Van grote offshore projecten tot kleiner constructiewerk zoals bijvoorbeeld leuningen en hekken. Wij leveren alles onder de door u gewenste omstandigheden af. Gecoat, voorzien van boorgaten, laskanten en ook volledig doorgestempeld.

En heeft u hulp nodig bij het opstellen van een technische tekening of bent u geïnteresseerd in complete projectbegeleiding? Wij zorgen er voor dat u gedurende het gehele proces zo veel mogelijk ontlast wordt. Van A tot Z.

Word jij onze nieuwe collega?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten 🙂 !

Vacatures

Aankomend buiger (interne opleiding)

Bekijk vacature  

 Medewerker toolcenter 

Bekijk vacature  

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4

ISO 9001 2015

Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres