Buizen plooien

Veel binnen- en buiten constructies bestaan uit vormen die geplooid zijn. Daarom is het soms nodig om buizen te plooien. Wanneer u materiaal wilt besparen, is het vaak mogelijk om buizen vooraf te lassen.

Plooien is een techniek die wordt gebruikt bij het maken van constructies en kunstwerken, in de tank- en machinebouw, en in de infrastructuur, industrie en offshore. Hierbij kan gedacht worden aan toepassingen als railingen, frames, leuningen en andere constructies.

Buizen plooien voor verschillende constructie doeleinden

Maakt u een constructie waar het plooien van buizen nodig is? Zowel kleine als grote diameter buizen kunt u bij Van Rijsoort Bending laten plooien in de volgende vormen:

Wij plooien aluminium, staal en roestvrij stalen buizen met een van onze cnc-gestuurde machines. Daarnaast leveren wij u een keuringsrapport met meting van rondheid en wanddikte op verzoek mee.

Laat het plooien van buizen maar aan ons over …

Van Rijsoort Bending is opgericht in 1903. De afgelopen eeuw hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in het plooien van buizen, profielen en platen. Bij ons kiest u uit een grote variatie in profielen, buisdiameters, metalen en productvormen. Daarnaast bieden wij veel aanvullende mogelijkheden, zoals lassen, boren, frezen en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw opdracht? Neem contact met ons op, bel hiervoor naar +31 0186 – 572 822.

Locatie Rijsoort: uw pijp buigen specialist

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4

ISO 9001 2015

Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres