Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gelukt!

Buizen plooien

Buizen correct en kundig plooien laat u enkel doen door de specialist. Bij Van Rijsoort Bending helpen wij u graag hiermee. Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak hebben wij precies de juiste expertise in handen om het plooien van buizen altijd volledig naar wens uit te voeren. Of u nu eenmalig onze diensten nodig heeft of liever een lange samenwerking met ons aangaat: wij staan voor u klaar. Wij plooien buizen van aluminium, staal en roestvrijstaal met onze CNC-gestuurde machines voor een verbluffend resultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarvoor laat u uw buizen plooien? Bij ons heeft u ruime keuze

In de industrie en bij veel constructiedoeleinden zijn gebogen buizen van belang. Het is dan ook logisch dat het vaak voorkomt dat u buizen laat plooien. Of het nu om aluminium buizen of van ander materiaal is, wij plooien ze voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw buizen te plooien naar veel verschillende vormen. Denk hierbij aan de volgende soorten:

Dankzij onze CNC-gestuurde machines wordt het plooien van de huizen snel en efficiënt gerealiseerd en bespaart u hier tevens mee op laswerk. Graag leveren wij keuringsrapporten met meting van rondheid en wanddikte op verzoek mee.

De juiste kennis en expertise in huis voor het plooien van uw buizen

Van Rijsoort Bending is opgericht in 1903. De afgelopen eeuw hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in het plooien van buizen en profielen. Bij ons kiest u uit een grote variatie in profielen, buisdiameters, metalen en productvormen. Daarnaast bieden wij veel aanvullende mogelijkheden, zoals lassen, boren, frezen en nog veel meer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw opdracht? Neem contact met ons op, bel hiervoor naar +31 0186 – 572 822.

Wist u dat wij al meer dan 115 jaar bestaan? We vertellen u graag hoe we dat hebben gedaan.

Ondek onze historie

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4
ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk