Nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gelukt!

Staalplaat walsen

U laat staalplaat en andere metalen platen kundig en snel walsen door Van Rijsoort Bending. Met meer dan 120 jaar ervaring hebben wij alle nodige kennis in huis om al uw opdrachten compleet naar wens te vervullen. Of u nu standaardvormen of bijzondere afmetingen wilt: wij regelen het voor u. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Laat staalplaat walsen in iedere denkbare vorm

Waarvoor laat u staalplaat door ons walsen? Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen en afmetingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Cilinders en rompen, tot een plaatdikte van circa 27 millimeter en een maximale plaatlengte van 3000 millimeter.
  • Segmenten en banden, tot een plaatdikte van 27 millimeter met een plaatbreedte tot 3000 millimeter. Bij plaatbreedtes van 700 millimeter zijn diktes tot 100 millimeter mogelijk.
  • Conussen en kegels, deze buigen wij op klantspecificatie. U levert de gesneden uitslag toe, maar deze kunnen wij ook voor u verzorgen.
  • Trapbomen, mogelijk in vrijwel elke radius en stijghoek. Ideaal voor toepassingen in spiltrappen en wenteltrappen.

Wilt u staalplaat laten walsen in bijzondere vormen? Ook dan staan wij voor u klaar. Wilt u een sculptuur, kunstwerk of iets anders creëren? Geef ons de specificaties door of stuur ons een tekening of voorbeeld, dan realiseren wij dit voor u.

Neem contact met ons op voor de vorm van uw staalplaat

Naast staalplaten walsen wij nog ook diverse profielen voor u. Verder voeren wij nog vele andere diensten uit, variërend van het walsen van buizen tot het buigen van rvs bochten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bel hiervoor naar +31 0186 – 572 822.

Als het gebogen moet worden bent u bij ons aan het juiste adres

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn gecertificeerd volgens:

CE NEN-EN 1090-EXC-4
ISO 9001 2015
Stempelbevoegd onder Lloyd's Herwaarmerk